Bedrijfsprofiel

BurgerBreedband.nl is een bedrijf dat is ontstaan doordat ik, als vrijwilliger, betrokken raakte bij een breedband initiatief waar het relatiebeheer erg onoverzichtelijk was geworden.

Het ontwikkelen van software is al ruim 30 jaar mijn dagelijks werk en ik heb het toen op mij genomen het initiatief te voorzien van goede software en een goede database om dit beheer te stroomlijnen. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot behoorlijk uitgebreid pakket dat geschikt is voor vele initiatieven. Het maakt het werk binnen een initiatief op een aantal vlakken een stuk eenvoudiger en het scheelt vooral veel tijd en vervelend werk.

Dit is erg belangrijk, zeker als u gebruik maakt van vrijwilligers om uw initiatief te runnen.

Uw en mijn rechten en plichten heb ik vastgelegd in de Algemene Voorwaarden. Volgens mij geven deze voorwaarden u en mij voldoende zekerheid bij het gebruik van de software. In ieder geval bieden deze voorwaarden u bescherming tegen verlies van uw data en tegen het plotseling beëindigen van dienstverlening. De Algemene Voorwaarden worden u ter beschikking gesteld voor het afsluiten van de overeenkomst. U kunt de Algemene Voorwaarden ook opvragen door mij een mail te sturen via de contactpagina.